Велосипедна тромба Kiddimoto Skulls

ID HORNSZ


Наличност: Изчерпана наличност

19,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Велосипедната тромба на Kiddimoto Skulls е черна и оцветена с бели черепчета и кости. При натискане издава много по-силен звук дори от звънеца за колело.

Докато детето кара своета колело или тротинетка, достатъчно е да натисне черната гумена помпа веднъж или два пъти, за да привлече вниманието към себе си.

Велосипедната тромба е подходяща за метални кормила на детските колела за баланс и велосипеди, както и на тротинетките. 

Дължината на тромбата е 18см. Диаметърът на скобата за монтаж позволява тромбата да бъде монтирана върху кормило с дебелина до 25мм.

Ако купувате метално колело или тротинетка Kiddimoto Skulls, включете като забавен вело аксесоар и велосипедната тромба, но ви предупреждаваме, че децата много обичат да ги натискат!

Допълнителни предложения