Тромба за велосипед Kiddimoto Pastel Dotty

ID HORNPD


Наличност: На склад

19,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Тромбата за велосипед Pastel Dotty на Kiddimoto е бяла и оцветена със шарени пастелни точки по същия начин като металното колело Super Junior Max и тротинетка. При натискане издава много по-силен звук дори от звънец за колело.

Докато детето се забавлява със своето колело или тротинетка, достатъчно е да натисне розовата гумена помпа веднъж или два пъти, за да привлече вниманието към себе си.

Тромбата за велосипед е подходяща за метални кормила на детските колела за баланс и велосипеди, както и на тротинетките. 

Дължината на тромбата е 18см. Диаметърът на скобата за монтаж позволява тромбата да бъде монтирана върху всички кормила с дебелина до 25мм.

Ако купувате метално колело или тротинетка Kiddimoto с десен на пастелни точки, включете като забавен вело аксесоар тромбата за велосипед, но ви предупреждаваме, че децата много обичат да ги натискат.

Допълнителни предложения