Kiddimoto във Варна - Нико Байкс магазин за колела

facebook thumb

Niko Bikes е известен магазин във Варна с голям избор на селектирани качествени велосипеди, компоненти, аксесоари за колела и екипировка за колоездачи.

В Niko Bikes се предлагат и английските колела за баланс Kiddimoto за най-малките колоездачи, които тепърва ще се учат да пазят баланс.

Изложени са дървено колело за баланс и лекото метално балансиращо колело Kiddimoto Super Junior. В случай, че ви интересува друго колело или каска, може да направите поръчка от продуктовия каталог на Кидимото.

колело за баланс магазин варна нико байкс kiddimoto

Във варненския магазин за колела на Нико Байкс може да видите, пробвате и закупите доказали своите преимущества планински, градски и детски велосипеди на марките Ram, Drag, Sprint, Leader, Ferrini, Orbea, Pulse.

Ако сте почитатели на шосейното колоездене, задължително хвърлете един поглед и на шосейни велосипеди на италианската марка Wilier Triestina.

Всички велосипеди са предварително проверени, регулирани и готови за използване и каране, като се предлагат с минимум две години гаранция от производителя.

От скоро Niko Bikes предлагат и услугата мобилен вело сервиз, при който се посещава вашия адрес, велосипедът ви се приема, а на следващия ден се връща ремонтиран.

 

Знаете ли, че собственика на магазина, Николай Стамболийски е бивш национален състезател по шосейно колоездене?

През 2008г., Нико участва в учредяването на варненския колоездачен клуб за шосейно и планинско колоездене „Алекси Николов“. През 2012г. клубът се преименува на Колоездачен Клуб - Варна.

Алекси Николов е бил изключителен варненски колоездач, с многобройни награди и постижения. Легендарен треньор, съдия, общественик и неуморим колоездачен ентусиаст. Така го помнят варненци.

Алекси Николов продължава да бъде патрон на Колоездачен клуб Варна, след като в логото на клуба е изписана буквата А, която е символ на неговото име.

 

Магазинът на Нико се намира на ул. Братя Бъкстон 1 във Варна.

Лесно може да го намерите до детската ясла, която се намира срещу супермаркет Наблизо (бившето Пикадили Чаталджа). Като ориентир използвайте автобусната спирка на линия № 13 до детската ясла. Ако идвате с кола, места за паркиране може да намерите на ул. Уилям Гладстон. Ако идвате с колело – магазинът разполага с вело паркинг.

Работно време 10-19 часа, в събота 10-15, а за допълнителен контакт позвънете на 0878901822 или посетете техния уеб сайт: https://niko.bike/

автор: Андрей Русев


Блог за колела

Колело за баланс втора ръка или ново? Съвети при покупка на колело втора употреба

Родителите сме склонни да купуваме за децата нови играчки, а не втора ръка. Но в определени случаи е точно обратното - предпочитаме втората употреба. За какво трябва да се...

Прочети още

Защо балансиращото колело стана предпочитаното?

Родените през 70-те и 80-те имахме едно вълнуващо детство, в което дните през лятната ваканция преминаваха бавно, а гласовете ни нарушаваха тишината на топлите нощи, играейки н...

Прочети още

Kiddimoto във Варна - Нико Байкс магазин за колела

Niko Bikes е известен магазин във Варна с голям избор на селектирани качествени велосипеди, компоненти, аксесоари за колела и екипировка за колоездачи. В Niko Bikes се пре...

Прочети още