Колело за балансиране Kiddimoto Super Junior Max Stars

ID SJM10


Наличност: Изчерпана наличност

199,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.

Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Когато трябва да изберем детско колело за 2 или 3 годишно дете, искаме да разберем какви са мненията на другите или пък някой да ни препоръча определен модел.

Щом вече сте достигнали до тук, значи сте на път да вземете правилно решение за избор на колело.

Kiddimoto Super Junior Max Stars е здраво колело за балансиране с рамка и вилка от олекотена стомана, съобразени специално с най-малките деца.

Kiddimoto е английска компания, която повече от 15 години се специализира в производството на детски баланс колела и продукти свързани с колоезденето.

Колелото за балансиране е оцветено в бяло и украсено със звезди в различна форма и цветове - синьо, оранжево, червено, а гумените ръкохватки са оцветени в светло синьо.

Моделът Super Junior Max е подходящ за дете от 2 годишна възраст, тъй като най-ниското положение на седалката е 34 см от земята.

Бързо и лесно може да наместите седалката на нужната височина без да използвате гаечен ключ, а само да освободите лостчето, което фиксира велосипедната седалка. Тази опция е много удобна, когато излизате на разходка заедно с приятели и техните деца, които биха желали да покарат балансиращото колело.

Ако обичате разходките сред природата, дебелите гуми и големи грайфери са предимство, когато колелото се кара по горските пътеки и има много неравности.

Ние препоръчваме колелото за балансиране за първо колело на най-малките деца. Децата веднага разбират как се използва, тъй като е достатъчно само да се избутат с крачета, за да се придвижат напред. Те ще се научат на концентрация, ще нарастне самоувереността им, ще започнат да балансират.

Благодарение на колелото за балансиране, когато детето стане на 6 години, може по-лесно да преминете към велосипед с педали и 18 или 20 цолови гуми, без да използвате помощни колела.

Поръчайте днес или попитайте кога ще бъде следващата доставка от Англия, за да се включите!

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,1 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения