Колело за баланс синьо Kiddimoto Super Junior Max Blue

ID SJM7


Наличност: Изчерпана наличност

179,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Изберете синьото колело за баланс Kiddimoto Super Junior Max когато желаете да направите супер детски подарък на 2 или 3 годишно дете.

Балансиращото колело става и за две годишно дете, тъй като най-ниското положение на велосипедната седалка е подходяща за деца на тези години. Когато детето седне на седалката, трябва да може да се подпира на крачета. В този случай детето ще може да се избутва, за да се придвижи и спира бързо.

Ако имате възможност, измерете вътрешната дължина на крачето, която трябва да е в диапазона поне 32-33 см.

Лесно регулирайте височината на седалката без нуждата от допълнителни инструменти, а с помощта на лостчето за бързо освобождаване.

Велосипедната рамка на детското колело Kiddimoto Super Junior Max e проектирана във Великобритания и изработена от олекотена стомана, каплите са метални със спици, главините с лагери, а гумите с големи грайфери се напомпват за по-меко возене.

Колелото за баланс е оборудвано със спирачка на задното колело, която се управлява от лостче на кормилото. Самото лостче е достатъчно малко, за да може да бъде стигнато и стиснато от малките детски пръстчета.


Моделът Super Junior Max на Kiddimoto е леко детско баланс колело с ниско тегло от 4.1 кг., отговарайки на изискването колелото да не тежи повече от 30% от килограмите на самото дете.

Поръчайте днес или попитайте кога най-рано може да бъде доставено специално за вас.

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,1 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения