Колело за баланс Kiddimoto Super Junior Max Union Jack

ID SJM5


Наличност: Изчерпана наличност

199,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.

Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Когато трябва да изберем колело за подарък на 2 или 3 годишно дете, колелото за баланс е първото, което ви препоръчваме.

Kiddimoto Super Junior Max Union Jack е баланс колело с рамка от олекотена стомана, което е произведено от английска марка Кидимото и не случайно е оцветено със цветовете на английското знаме.

Юниън Джак обаче е нещо повече от традиционното име на националното знаме на Великобритания. Това е и моден десен, неразделна част от британската мода, разпространен извън пределите на Острова.

Десенът Юниън Джак може да бъде видян върху автомобили, дрехи, обувки, аксесоари и както вече виждаме - и върху детско колело.


Колелото за баланс на Kiddimoto е различно от останалите детски колела на пазара - има оригинална рамка, произведена само за марката Кидимото, а десенът Юниън Джак е неповторим!

Kiddimoto Super Junior Max e колело, подходящо за дете от 2 годишна възраст, но и за първото колело на по-големи деца на 4 години, тъй като разполага със спирачка.

Регулирайте височината на велосипедната седалка без да използвате инструменти, за да може по всяко време да осигурите необходимата височина ако дете на ваши приятели също иска да го покара.

По-големите грайфери на гумите са предимство когато се разхождате по горските пътеки или неасфалтирани алеи в парка.

Напомпващите гуми пък осигуряват комфортът на по-мекото возене.

Препоръчваме колелото за баланс да бъде първото детско колело. Начинът на използване на балансиращите колела отговаря на развитието на най-малките деца и спомагат за усъвършенстването на още умения и самочувствие. Направете бърз и лесен преход към велосипед с 18 или 20 цолови гуми, когато детето стане на 6 години.

Поръчайте днес или се включете в следващата доставка от Англия!
 

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,1 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения