Колело за баланс Kiddimoto Super Junior Max Fleur

ID SJM11


Наличност: Изчерпана наличност

199,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.

Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Детското колело за баланс Kiddimoto Super Junior Max Fleur е с нежен дизайн на цветчета със синьо-лилави тичинки, и със сигурност ще допадне на малко момиченце.

Основния цвят на велосипедната рамка и седалка носи послание за силен характер, заради уникалната комбинация между лазурено синьо и тюркоазно зелено.

Баланс колелата Kiddimoto се отличават най-много заради невероятните цветове и дизайни, с които са украсени, както и допълнителните детски вело продукти в същия дизайн.

Детското колело е подходящо за подарък на дете на 2 годинки, но също и за момиче на 4 години, тъй като разполага със спирачка.

Гумите на балансиращото колело са напомпващи, с грайфери за по-добро сцепление, с метални капли и спици, което гарантира по-меко возене и издръжливост.

Първото колело в живота на детето е много важно. Препоръчваме колелата без педали, тъй като с тях децата лесно стават уверени в своите възможности и се научават да балансират докато играят навън.

Разгледайте всички снимки и поръчайте днес!

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,5 кг.
Гаранция: 24 месеца
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения