Балансиращо колело Kiddimoto Super Junior Black

ID SJ3


Наличност: Изчерпана наличност

139,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.
Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Kiddimoto Super Junior е леко балансиращо колело за дете на 2 години, което има формата на велосипедите на по-големите деца.

Колело за баланс е подходящо за най-малките дечица, тъй като има ниско тегло от 3.3 кг., а седалката му се регулира без нуждата от допълнителен инструмент.

Най-ниското разположение на седалката е на 34 см от земята. Това разстояние осигурява възможност на 2 годишните деца да бъдат по-самоуверени и сигурни във своите умения, тъй като във всеки един момент могат да се подпрат на двете си крачета.

Рамката на велосипеда е изработена от олекотена стомана и има ограничител на движението на вилката на предното колело, за да предотвратява рязкото завиване, което може да доведе до загуба на управление.

Материята на гумите на Kiddimoto баланс колелото са изработени от качествен и по-плътен полимер (етилен-винил ацетат или т.н. EVA микропореста гума), а каплите са пластмасови. 

Благодарение на тази изработка колелото отговаря на условието теглото на детския велосипед да не бъде повече от 30% от собственото тегло на детето. Разберете от блог статията ни защо ниското тегло на детското колело е важно.

Материал на рамката: Олекотена стомана
Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Размер на гумите: 12"
Материал на гумите: EVA пяна, не се помпят
Гаранция: 24 месеца
Тегло: 3,3 кг.
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.

Допълнителни предложения