Балансиращо колело Kiddimoto Super Junior Max Skulls

ID SJM6


Наличност: Изчерпана наличност

199,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.

Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Балансиращото колело с десен на пиратски черепи е сред най-харесваните баланс колела на Kiddimoto, които родителите избират за детски подарък на момченце или момиченце.

Рамката на велосипеда без педали и седалката са черни и покрити с многобройни и различни по размер бели детски илюстрации на черепи и кости, които впечатляват почитателите на тежкия рок и децата в квартала.

Колелото е изработено от олекотена стомана, с метални капли и спици, лагери на главините и напомпващи се 12 цолови гуми с големи грайфери за по-добро сцепление.

Когато детенцето стане по-самоуверено и развие умението да балансира, ще започне да се засилва повече и да се спуска по надолнища. Тогава ще влезе в употреба и барабанната спирачка на задното колело. Размерите на лостчето на спирачката са съобразени с малката детска ръчичка.

Управлявайте височината на седалката без нуждата от инструменти. Благодарение на лостчето за бързо освобождаване, във всеки един момент може да регулирате необходимата височина.

Макар всички тези екстри, балансиращото колело има ниско тегло от 4,1кг., което представлява почти два пъти по-малко от велосипедите с педали и помощни гуми за пазене на равновесие.

Напарвете комплект с друг Kiddimoto продукт в същия десен, за да поднесете впечатляващ и голям подарък на дете от 2 годишна възраст.

Попитайте за наличност и как да направите заявка при следваща доставка от Англия.

Ще бъде налично най-рано в края на  м. Септември 2018г.

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,1 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения