Колело за баланс Kiddimoto BMX Red

ID BMX2


Наличност: Изчерпана наличност

239,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Децата се влюбват в света на велосипедите когато първото им колело е за балансиране и готино като колелетата на Kiddimoto.

Колелото за баланс Kiddimoto BMX навява на родителите детски спомени от игралния филм Банда БМХ от 1983г. Повечето деца, които са гледали този филм, след това са искали да имат колело bmx.

Балансиращото колело на Kiddimoto се състои от лека алуминиева рамка и вилка с  характерно bmx кормило, оцветени в червено и със червени ръкохватки.

Червената велосипедна седалка лесно може да бъде поставена на необходимата височина, благодарение на лост за бързо освобождаване, без нуждата от допълнителни инструменти.

Здравите метални капли и спици ще издържат ако детето кара по-екстремно колелото си и обича на прави номера, когато ходите на скейт парка. Белият кант по велосипедната гума също подчертава типичния уличен стил на колелото.

Цялостната визия на детското bmx колело въздейства на децата по-често да излизатда карат навън и подкрепя интересът им към спортовете.

С Kiddimoto BMX ще се забавлявате от 3 годишна възраст в продължение на поне 3 летни сезона. Когато детето навърши 6 години, преминаването към детски bmx велосипед с педали ще стане за един ден.

Поръчайте днес или направете вашата заявка да бъде включена поръчката ви в следващата доставка от Англия.

Подходящо за дете на възраст между: 3 - 6 г.
Тегло: 4,8 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Алуминий
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 380 мм - 490 мм
Вътрешна дължина на крачето: 380 мм
Височина на ръкохватките: 650 мм
Разстояние между предното и задното колело: 560 мм

Допълнителни предложения