Kiddimoto Fleur раничка

ID B FL-S


Наличност: Изчерпана наличност

39,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Kiddimoto Backpack Mini дизайнерски ранички са с четири отделения с цип, в които детето да слага любимите играчки и свои детски неща. Присъстват и две отделения от ляво и от дясно за бутилки с вода.

В основното отделение може да съберете достатъчно дрехи и да скриете нещо в "таен джоб" с цип. Задължително да се напише и името на собственика на раницата върху специална табелка.

Светлоотразителната лента спомага за висока видимост в тъмното.

Сега може да направите чудесен подарък за рожден ден, а именно раничка за момиче в комплект с друг вело аксесоар - детска каска, детски вело ръкавици, вело звънец или тромба - всичките в един и същ дизайн - на английското знаме!

Раничката е подходяща за ежедневна употреба и дори за детската градина ако ще бъдете първа или втора група. Подходяща е за най-малките деца.

Широчина: 22 см.
Височина: 24 см.
Дълбочина: 15 см.

Допълнителни предложения