Дървено колело без педали Kiddimoto Union Jack

ID 601


Наличност: На склад

155,00 лв.

Баланс колело на Kiddimoto Юниън Джак е модна икона сред детските колелета. Десенът с националното знаме на Великобритания е популярен сред дизайнерите, заради отличната комбинация между червено и синьо.

Да припомним, че Kiddimoto е английска марка балансиращи колела.

Дървените колела на Kiddimoto са изключително впечатляващи. Цветовете им са внимателно съчетани, за да може колелото да бъде с толкова привлекателен дизайн, че да се харесва на всички, както и на децата.

 

Дървените колелата за баланс Kiddimoto са препоръчителни за деца на възраст от 3 години. Те са отличен избор за подарък за рожден ден или друг празник. Флагът на Великобритания е подходящ десен както за момче, така и за подарък на момиченце.

На тази възраст децата са доста пъргави. Придвижването с колелото без педали става като се избутват с крачета.

Докато се движат, децата постепенно се учат да балансират, а когато вдигнат крачетата във въздуха и се движат по инерция, са наслаждават най-много на способностите си.

Всеки ден откриват нов начин да опознават своите възможности и самоувереността им расте.

 

Височината на седалката на дървеното колело се регулира. Предварително са определени три различни степени. Когато стигнете последната степен, вече можете да преминете на детски велосипед и детето да започне да го кара без да има необходимост от помощни гуми.

Направете комплект с детска велосипедна каска и ръкавички в десен Юниън Джак, за да бъдете още по-забележителни, когато се разхождате навън.

По-важното е, че така ще осигурите безопасност в забавленията с баланс колелото и от ранна възраст детето Ви ще бъде научено да носи предпазна екипировка.

Подходящо за дете на възраст между: 3 - 6 г.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 36 кг.
Материал на рамката: Брезова дървесина
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 370 мм - 390 мм
Вътрешна дължина на крачето: 370 мм - 500 мм
Височина на ръкохватките: 525 мм
Разстояние между предното и задното колело: 510 мм

Допълнителни предложения