Дървено баланс колело Kiddimoto Red Dotty

ID 606


Наличност: Изчерпана наличност

155,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Полка точките е класически десен, който продължава да е модерен и днес. Дървеното колело е оцветено с наситено червено и хармонично поставени бели кръгове. Може да направите асоциация с незабравимия винтидж пин-ъп стил, или пък с Мини Маус.

Дървените колела на Kiddimoto са изключително впечатляващи. Цветовете им са внимателно избрани и съчетани, за да може колелото да бъде с толкова привлекателен дизайн, че да се харесва на всички, особено на децата.

 

Това дървено колело за балансиране Kiddimoto е подходящо за момиченце на възраст от 3 години. То е отличен избор за подарък за рожден ден или друг празник.

На тази възраст момичетата започват да бъдат доста по-самоуверени и пъргави. Играта с колелото без педали става като се избутват с крачета.

Докато се движи, момиченцето се учи да пази равновесие. Когато вдигне крачетата от земята и се пусне по инерция, започва и да балансира.

Всеки ден децата откриват нов начин да опознават своите възможности и самоувереността им расте.

 

Височината на седалката на дървеното колело се регулира. Предварително са определени три различни степени. Когато стигнете последната степен, вече можете да преминете на детски велосипед и детето да започне да го кара без да има необходимост от помощни гуми.

 

Направете комплект с детска велосипедна каска и ръкавички в същия десен на полка точки, за да бъдете още по-забележителни, когато се разхождате навън.

По-важното е, че така ще осигурите безопасност в забавленията с баланс колелото и от ранна възраст детето Ви ще бъде научено да носи предпазна екипировка.

Подходящо за дете на възраст между: 3 - 6 г.
Тегло: 4,5 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 36 кг.
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 370 мм - 390 мм
Вътрешна дължина на крачето: 370 мм - 500 мм
Височина на ръкохватките: 525 мм
Разстояние между предното и задното колело: 510 мм

Допълнителни предложения