Дървено баланс колело Kiddimoto Red Dotty

ID 606


Наличност: На склад

155,00 лв.

Полка точките е класически десен, който продължава да е модерен и днес. Дървеното колело е оцветено с наситено червено и хармонично поставени бели кръгове. Може да направите асоциация с незабравимия винтидж пин-ъп стил, или пък с Мини Маус.

Дървените колела на Kiddimoto са изключително впечатляващи. Цветовете им са внимателно избрани и съчетани, за да може колелото да бъде с толкова привлекателен дизайн, че да се харесва на всички, особено на децата.

 

Това дървено колело за балансиране Kiddimoto е подходящо за момиченце на възраст от 3 години. То е отличен избор за подарък за рожден ден или друг празник.

На тази възраст момичетата започват да бъдат доста по-самоуверени и пъргави. Играта с колелото без педали става като се избутват с крачета.

Докато се движи, момиченцето се учи да пази равновесие. Когато вдигне крачетата от земята и се пусне по инерция, започва и да балансира.

Всеки ден децата откриват нов начин да опознават своите възможности и самоувереността им расте.

 

Височината на седалката на дървеното колело се регулира. Предварително са определени три различни степени. Когато стигнете последната степен, вече можете да преминете на детски велосипед и детето да започне да го кара без да има необходимост от помощни гуми.

 

Направете комплект с детска велосипедна каска и ръкавички в същия десен на полка точки, за да бъдете още по-забележителни, когато се разхождате навън.

По-важното е, че така ще осигурите безопасност в забавленията с баланс колелото и от ранна възраст детето Ви ще бъде научено да носи предпазна екипировка.

Подходящо за дете на възраст между: 3 - 6 г.
Тегло: 4,5 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 36 кг.
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 370 мм - 390 мм
Вътрешна дължина на крачето: 370 мм - 500 мм
Височина на ръкохватките: 525 мм
Разстояние между предното и задното колело: 510 мм

Допълнителни предложения