Дървено колело за баланс Kiddimoto Cherry

ID 612


Наличност: На склад

155,00 лв.

Дървеното колело без педали с десен на черешки има нежно бяло излъчване, а червените детайли - ръкохватки и седалка, контрастират наравно с изрисуваните "черешови обички".

Дървените колела за деца на Kiddimoto са изключително впечатляващи. Цветовете им са внимателно съчетани, за да може колелото да бъде с толкова привлекателен дизайн, че да се харесва на всички, особено на децата.

 

Колелата балансьори Kiddimoto са подходящи за деца на възраст от 3 години. Те са отличен избор за подарък за рожден ден или друг празник.

На тази възраст децата са доста пъргави. Придвижването става като се избутват с крачета.

Докато се движат, децата се учат да пазят равновесие, а когато вдигнат крачетата във въздуха и се движат по инерция, започват и да балансират.

Всеки ден откриват нов начин да опознават своите възможности и самоувереността им расте.

 

Височината на седалката се регулира. Предварително са определени три различни степени. Когато стигнете последната степен, вече можете да преминете на детски велосипед с педали и детето да започне да го кара без да има необходимост от помощни гуми.

 

Направете комплект с велосипедна каска и ръкавички в същия десен на черешки, за да бъдете още по-забележителни, когато се разхождате навън.

По-важното е, че така ще осигурите безопасност в забавленията с баланс колелото и от ранна възраст детето Ви ще бъде научено да носи предпазна екипировка.

Подходящо за дете на възраст между: 3 - 6 г.
Тегло: 4,5 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 36 кг.
Материал на рамката: Брезова дървесина
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 370 мм - 390 мм
Вътрешна дължина на крачето: 370 мм - 500 мм
Височина на ръкохватките: 525 мм
Разстояние между предното и задното колело: 510 мм

Допълнителни предложения