Балансиращо колело Kiddimoto Super Junior Max Fossil

ID SJM9


Наличност: Изчерпана наличност

199,00 лв.

Направете поръчка на наличен продукт директно от сайта като натиснете бутона бутон кошница купи колело тротинетка kiddimoto

Продължете пазаруването или следвайте стъпките, за да приключите Вашата поръчка.

Ще се свръжем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката.


Направете бърза поръчка по телефона. Обадете се на 0899 871 971 всеки ден от 09.00 до 20.00 часа, за да запишем поръчката Ви.


Поръчката Ви ще бъде доставена с Еконт или Спиди за Ваша сметка, като се стремим да получите възможно най-ниска цена на куриерската услуга.

Препоръчваме Ви поръчката да бъде доставена до куриерски офис. Имате ли предпочитания до кой офис?

Поръчка за гр. Варна се изпълнява на удобно за Вас място.

Запознайте се подробно с условията за плащане, доставка и ползване на онлайн магазин kiddimoto.bg 

Баланс колелото ще бъде налично на склад в Англия най-рано през м. Май 2019г.

Направете заявка за доставка от сега! При наближаване на датата на вноса ще се свържим допълнително с вас за потвърждение от ваша страна.

Балансиращото колело Kiddimoto Super Junior Max Fossil е с велосипедна рамка, вилка и седалка оцветени в многобройни динозавърски фосили, изобразяващи скелети на тиранозавър рекс, ихтиозавър, плезиозавър, велосираптор.

Ако сте почитатели на Джурасик парк и страшните и могъщи динозаври удивляват и радват детето ви, баланс колело с този десен е супер подарък!

Балансиращите колела Kiddimoto се отличават точно заради впечатляващия дизайн и възможност да се направи комплект с други продукти от същия десен.

Баланс колело е подходящо за дете от 2 годишна възраст, но и за по-големи дечица, тъй като разполага с ръчна спирачка с лостче за малки ръчички.

Височината на велосипедната седалка се регулира без нуждата от инструмент, което прави колелото удобно за ползване от приятелчета на различна възраст.

Гумите на балансиращото колело се напомпват при необходимост, а по-големите грайфери на колелата помагат за по-добро сцепление особено по време на разходка в гората.

Препоръчваме балансиращите колела за първо детско колело, тъй като те са подходящи за най-малките деца и уменията, които имат.

Поръчайте днес или направете вашата индивидуална заявка за доставка!

Подходящо за дете на възраст между: 2 - 6 г.
Тегло: 4,1 кг.
Гаранция: 24 месеца
Максимално допустимо тегло на детето: 50 кг.
Материал на рамката: Олекотена стомана
Материал на гумите: Каучук, напомпващи се
Размер на гумите: 12"
Височина на седалката: 340 мм - 450 мм

Допълнителни предложения