Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Принц Уилям получи коледен подарък за сина си - Кралски супербайк от Kiddimoto Принц Уилям получи коледен подарък за сина си - Кралски супербайк от Kiddimoto

Негово Кралско Височество Принц Уилям посети международното мото-изложение Motorcycle Live 2013, което се проведе В края на ноември 2013 във Великобритания. Целта на посещението му беше да се запознае лично с най-новите модели мотоциклети, както и да подкрепи с присъствието си британските мото-производители като Norton, Triumph, CCM и Metisse.


 

 

Принц Уилям отдели време да се запознае колко удобен е новият Ducati 1199 Superleggera, което не учуди публиката, тъй като самият той е притежател на един 1199 Ducati.

Кралски супербайк Принц Уилям Kiddimoto 


От производителят на детски баланс байкове и каски Kiddimoto, Принц Уилям получи специален Коледен подарък за неговият син - Принц Джордж, а именно уникален Кралски бял супербайк. Върху Кралският байк за балансиране са изобразени Кралски герб, буквата "G" за George (Джордж) с корона над нея, и капачки на вентилите във формата на корони.
 
02.12.2013г.