Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Ярък петък - Black Friday алтернатива с добра кауза Ярък петък - Black Friday алтернатива с добра кауза

 

 

Бих желал ако Bright Friday или Ярък Петък е денят, в който възрастните правят дарения и обръщат внимание на децата, които имат нужда от помощ.

 

За съжаление много възрастни са забравили, че са били деца, и колко безпомощни могат да бъдат. 

 

Всеки от нас е виждал в социалните мрежи повик за помощ от някой родител, чието дете е сериозно болно и е необходимо да се събере за кратко време невероятно голяма сума, за да се започне лечение.

 

Всеки от нас знае, че каквато и да е сумата, обединението от много отзивчиви хора е успешно и парите могат да се събират.

 

Черният петък или на английски Black Friday произхожда от най-консуматорското общество на планетата - американците. Денят е толкова популярен с намаленията си, че за търговците това е най-добрият ден през годината.

 

 

В петък, 24 ноември, аз, Андрей Русев, Ви призовавам да не търсите най-ниската цена, за да спестите! Вашето удовлетворение от намалената цена ще бъде мимолетно, повярвайте ми!

 

Предлагам Ви да дарите това, което бихте спестили, за да се запази детски живот.

 

Ето защо на 24.11.2017 в сайта kiddimoto.bg няма да има отстъпки.

 

Обещавам, че в този ден 15% от размера на всяка продажба ще бъдат използвани за дарение, а всеки закупил ще получи по-късно на своя имейл копие на платежното и повече информация парите за чие лечение са изпратени. (Виж по-долу обновлението)

 

Доставката ще бъде поета от мен. 

 

Съгласни ли сте? С мен ли сте? 

 

Ще се радвам ако може и други онлайн магазини да приемат този подход вместо намаления да дарят определена сума от всяка продажба. 

 

Вярвам, че никой няма да злоупотреби с доверието на хората, тъй като мълвата за некоректен онлайн търговец, особено на детски продукти, се разпространява убийствено бързо. 

 

За връзка с мен използвайте телефон 0899 871 971 или пишете на имейла от страницата за контакт. 

 

ОБНОВЛЕНИЕ: 15/11/2017 23:04ч.

"Никога не съм мислил, че ще ми се наложи да се обърна с такава молба, към всички Вас, но животът не винаги е справедлив и ни предлага, както добри, така и тежки изпитания." -  на 12 ноември Георги Илиев, баща на 9-годишния Кристиян с диагностициран сарком на Юинг, публикува това съобщение на стената в профила си.

 

Кристиян Илиев 

 

 

 

ОБНОВЛЕНИЕ:  22/11/2017 10:25ч.

 

Няма сила, която да раздели българския народ, когато трябва да се отзове на молба от родител, който търси помощ, за да спаси детето си.

 

Съединението прави силата - не случайно този девиз е изписан на сградата на Народното събрание.

 

Радвам се, че за дни се събра необходимата сума за лечението на Кристиян Илиев.

 

На 12 ноември баща му, Георги Илиев, споделя на стената във фейсбук профила си молбата си към всички нас, за да му помогнем в събирането на непосилна за семейството сума, с която да започне лечението на Кристиян.

 

Няколко дена по-късно сумата вече е събрана и семейството могат да продължат с  началото на лечението и да имат ресурс с първоначалните необходими профилактични процедури след него.

 

Ярък Петък остава.

 

Кристиян Илиев събрана сума за лечение 

 

 ОБНОВЛЕНИЕ: 25/11/2017 09:56 

0 продажби от сайта kiddimoto.bg :( 

Продадени са само две колела от партньорсти сайтове, с които работя на принципа на дропшипинг.

За съжаление хората не са узряли за подобен благотворителен формат по време на Черния петък.