Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Kiddimoto BMX и Kiddimoto The Mountain нови модели 2017г. метални колела за балансиране Kiddimoto BMX и Kiddimoto The Mountain нови модели 2017г. метални колела за балансиране

 
От централата на Kiddimoto, която се намира в Англия, продължават да разширяват и разнообразяват асортимента от детски колела и вело аксесоари.
Марката е заела своето място сред лидерите на европейския пазар за балансиращи колелета, които да отговарят на всички сертификати за качество и безопасност на ЕС.

Надявам, че вече онлайн магазин kiddimoto.bg се разпознава като много добро място за избор на първото детско колело, а родителите разбират защо колелото без педали е по-добрия вариант за тяхното дете. Предвид това, че повечето деца, които получават за подарък колело, са на възраст между 2 и 4 годинки, не очаквайте тези малки човечета да умеят всичко, да реагират бързо като вас и да са толкова силни, колкото вие искате. 
 
Две и три годишните дечица все още се запознават със себе си, своите умения и възможности, и с предизвикателствата на живота и света. За това и баланс байковете са по-подходящи от велосипедите с помощни колелца.

Ако забелязвате, че детето ви е по-енергично и умело се справя с повечето сложни двигателни и физически занимания, то новите два модела колела за баланс са много подходящи.

Представям ви Kiddimoto колела за балансиране с дизайн на Маунтин байк и BMX, оцветени в отличаващи се и ярки цветове оранжево, синьо, червено и класическо черно.

 
нови детски колела 2017 година за балансиране Kiddimoto 

Характерното при тях, е че леката им конструкция много напомня за класическите рамки на велосипеди от 80-те години. Белият кант на външните гуми също акцентира върху ретро дизайна, макар че е трудно да се каже, че BMX е ретро.

Разликата между двата модела е единствено във формата на кормилото - типично за планинските велосипеди е правото кормило, а за хиксовете - стилните кормила с U форма.

Когато сравнявате колела на различни марки и търсите кое е подходящо за ръста на вашето дете, трябва да знаете най-ниското положение на седалката на колелото. Също и какво е разстоянието от земята до чатала на детето.

При Kiddimoto MTB и Kiddimoto BMX това разстояние е 38 см (или 1 см повече в сравнение с Kiddimoto Kurve). Повечето три годишни деца, и особено тези, чиито родители са по-високи, ще могат спокойно да седнат на седалката и да се подпрат с цяло ходило. Избутването с ходила, а не с пръсти, е от значение за каране на колелото.
 
метални балансиращи колела Кидимото BMX и  MTB маунтин байс 

С балансиращо колело Kiddimoto, каквото и да изберете от всички модели, бъдете уверени, че ще впечатлявате всички в квартала и в парка.
Но най-важното, е че детето ви ще може пълноценно да се забавлява, а вие да бъдете удовлетворени от добрата покупка.
 

Ако желаете да направите онлайн поръчка за колело, запознайте се с още снимки и характеристики на Kiddimoto BMX и Kiddimoto The Mountain.
 
kiddimoto bmx и mtb колела за дете на 3 години 
 
Април 2017 Кидимото България ЕООД