Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Условия за игра № 1 провеждана във facebook в периода 29.11-17.12 Условия за игра № 1 провеждана във facebook в периода 29.11-17.12
 
 
1. Организатор на играта е "Кидимото България“ ЕООД с адрес на управление в гр. Варна, бул. Княз Борис I № 115, вх. 1, офис 328
2. Служителите на "Кидимото България“ ЕООД и техните семейства нямат право на участие в настоящата игра.
3. Участието не е обвързано с покупка.
 
4. Играта започва на 29 ноември 2013 г. и приключва в 23:59ч. на 17 декември 2013 г. След този час и дата няма да бъдат обработвани нови участия за спечелване на наградите.
 
5. На 18.12.2013г. ще се проведе томбола, в която ще бъдат включени всички участници  спазили всички изисквания:
- да харесат страницата на Kiddimoto България
- да споделят на стената във своя профил снимката към играта.
- да коментират под нея.
На случаен принцип ще бъдат изтеглени двама от тях, които ще спечелят  първа награда и утешителна награда.

6. Наградите в играта са:

6.1. Първа награда: детска каска Kiddimoto и детски ръкавици Kiddimoto:
- за момиче, в зависимост от предпочитанията: детска каска Kiddimoto „Бели точки на червен фон“ размер S или М, детски ръкавици „Бели точки на червен фон“ размер S или „Червени детски вело ръкавици“ размер М
- за момче, в зависимост от предпочитанията: детска каска Kiddimoto „Сини мото очила“ размер М и детски ръкавици „Сини“ размер М, или детска каска Kiddimoto „Червени мото очила“ размер S и детски ръкавици "Червени детски вело ръкавици“ размер М.
6.2. Утешителна награда за втория изтеглен от томболата – книга „Малкият принц“.

7. "Кидимото България“ ЕООД не носи отговорност за необработени участия в следствие на независещи от него причини.
8. Участници в настоящата игра могат да бъдат всички хора, които имат пощенски адрес за получаване на пратки на територията на Република България. 
9. "Кидимото България“ ЕООД си запазва правото да отмени или промени условията и настоящите правила за участие по всяко време и без предварително уведомяване в случай на форсмажорни обстоятелства или поради всякакво явно или възможно нарушение на какъвто и да е действащ закон или регулация или всяко друго събитие, което е извън контрола на "Кидимото България“ ЕООД. Участниците ще бъдат уведомявани за настъпили промени в правилата за участие при първа възможност от страна на "Кидимото България“ ЕООД. 
10. "Кидимото България“ ЕООД си запазва правото да прекрати играта преди обявения срок, ако настъпят обстоятелства, които представляват пречка за продължаване на играта.
11. "Кидимото България“ ЕООД не поема отговорност за нередности, причинени от трети страни във връзка с доставянето и получаването на наградите, свързани с настоящата игра.
12. Наградите не могат да бъдат заменяни и няма да бъде предлагана тяхната парична равностойност. Наградите са предмет на наличност и в случай на необходимост "Кидимото България“ ЕООД си запазва правото да предостави заместваща награда на същата стойност, без да уведомява участниците. 
13. Победителите в играта ще се определят на база лотариен принцип.
 
14. Победителите ще бъдат известявани чрез техният фейсбук профил не по-късно от 19 декември 2013г. Ако участникът не може да бъде намерен или не изпрати своя пощенски адрес до 20 декември 2013г., "Кидимото България“ ЕООД си запазва правото да определи друг победител. "Кидимото България“ ЕООД ще уведоми победителите как могат да получат своята награда. 
 
15. Куриерските разходите по изпращане на наградите на победителите са за сметка на "Кидимото България“ ЕООД.
 
16. "Кидимото България“ ЕООД си запазва правото да дисквалифицира участник по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите официални правила на играта не е спазено , при проява на грубо и неприлично поведение или поради друга причина, която "Кидимото България“ ЕООД счита за уместна. 
17. Решението на "Кидимото България“ ЕООД по отношение на всички аспекти, свързани с играта, се счита за окончателно и не подлежи на допълнителна кореспонденция. 
18. Всички лични данни, свързани с победителите и участниците, ще бъдат използвани в съответствие с настоящото законодателство за защита на данните и няма да бъдат предоставяни на трети страни без изричното съгласие на участника. 
19. Играта не е спонсорирана, одобрена, администрирана или свързана с Facebook. Вие предоставяте вашата информация на "Кидимото България“ ЕООД, а не на трети страни. Предоставената информация ще бъде използвана в съответствие с Политика на поверителност.
 
Дата на публикуване: 29.11.2013г.
За въпроси: 0899 871 971