Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Каската -  задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело Каската - задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело
Каската е изключително подценяван аксесоар, а според мнозина начинаещи – дори напълно излишен разход. За парковия велосипедист каската е досаден артибут, който пречи на прическата и създава усещане за наложена насила униформа. Някои пък споделят, че носейки я в горещи дни, могат да получат топлинен удар. Истината обаче е съвсем друга.

Напредналите колоездачи знаят, че каската е най-верният приятел на велосипедиста – тя е аксесоар, който може да ви предпази от сериозна травма, когато някой ден неминуемо дойде моментът на вашето падане. В този смисъл, не ви го пожелаваме, но истината е, че може да паднете лошо дори и със скорост от 5 км в час. 

Не подценявайте факта, че дори вие да сте изрядни в движението си, конфликтните ситуации на пътя не зависят само от вас. Една крачка настрани на случаен пешеходец или внезапно отворена врата на автомобил може да ви накара да се търкаляте по асфалта като таралежа Соник.

Отделно трябва да знаете, че хубавата и удобна каска със специално проектирани отвори ще регулира температурата на темето ви, като ще ви държи прохладно и комфортно дори в най-големия пек. Избирайте каската си така, че да ви е максимално комфортна и удобна. И знайте, че тя е безценен и задължителен аксесоар за всеки велосипедист.
 
Изберете детска каска, за да предпазите вашето дете - най-важното в живота ви. 
 
по материали на avtora.com
 
велосипедна детска каска размер S подходяща за дете на 2 3 4 5 6 7 8 години