Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Kiddimoto Karbon детско карбон колело Kiddimoto Karbon детско карбон колело
Карбон е общото понятие на материя, която е изградена от въглеродни нишки. Карбонът се характезира с много голяма лекота, почти четири пъти е по-лек от стоманата и дори по-лек от алуминия. 

Същевременно изделията, произведени от карбон са еластични и супер здрави. Не случайно шосейните състезателни велосипеди имат много карбонови части, с които да се осигури най-малко тегло на колелото.

Производството на карбоновите продукти е енергоемко, бавно и...много скъпо!


Тези факти обаче само предизвикват дизайнерите от Kiddimoto да конструират детски баланс байк, чиято рамка тежи едва 350 грама и е изцяло направена от карбон.
 
детски велосипед без педали карбонова рамка 
Общото тегло на Kiddimoto Karbon е невероятно малко. То е толкова леко, че спокойно може да го повдигнете с два пръста!
Рамката е изработена от 3К въглеродни нишки и може да бъде в матов или гланцов завършек.


За да се постигне много ниско тегло на едно колело трябва и други елементи да са от карбон.При Kiddimoto Karbon колелото освен рамката, но и вилката, колчето за детската седалка и кормилото - всичко е изработено от карбон.


Баланс колелото е оборудвано с  луксозна седалка с гел и материя, наподобяваща карбоновите нишки. Брандирана е с червено-синьото лого на Kiddimoto и допълнително украсена с двата цвята на английската марка.


Сигурен съм, че се интересувате каква може да е цената на подобно супер уникално колело? За да го имате трябва да се направи предварителна заявка, да изчакате няколко седмици и да сте готови да заплатите 2499 лева!

Попитайте повече как може да получите това детско карбоново колело на 0899 871 971.
 
карбонов велосипед въглеродно влакно колело за баланс kiddimoto уникално