Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Нови мотори колела и тротинетки Valentino Rossi Нови мотори колела и тротинетки Valentino Rossi

В края на тази година Kiddimoto ще зарадват всички почитатели на мотосъстезателя Валентино Роси.

Подготвят се официално лицензирани продукти, които да бъдат в характерни цветове и да съдържат известния състезателен номер 46 и лого The Doctor.
 
Пълна гама от забавления ще бъде посветена на Valentino Rossi - очаквайте детски дървен мотор за балансиране Superbike, метален баланс байк с надуваеми гуми, детска предпазна каска и ръкавици, и вело аксесоари като звънци и тромби. Дори ще има и тротинетка “Валентино Роси”, която ще бъде със светещи три колелца.
 
Всички продукти са подходящи за деца на 2г., а вело аксесоарите дори и за по-големи.
Така англичаните от Kiddimoto продължават линията с детски колела за баланс, които са специално изработени и брандирани с типичните дизайнерски решения като моторите на световноизвестните мото шампиони от MotoGP Марк Маркес и Хорхе Лоренсо.
 
Валентино Роси или още Докторът, е един от най-популярните и успешни мото състезали на всички времена. Зодия Водолей и роден през 1979г., Роси е невероятно талантлив италиански състезател в MotoGP, като се нарежда на 7-мо мясо в класацията за най-успешни професионални състезали в моторния спорт.
 
До средата на ноември 2016г. може да направите вашата предварителна заявка за някои от баланс байковете Kiddimoto, за да имате неповторим и впечатляващ коледен подарък за детето. Свържете се още сега с нас на 0899 871 971 за повече инфорация.