Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
10 съвета как детето ви бързо да се научи да кара своето колело за балансиране 10 съвета как детето ви бързо да се научи да кара своето колело за балансиране
Искате да направите подарък на 2 или 3 годишното си дете и да му подарите колело за балансиране?
 
Прочетете тези кратки съвети, за да може по-бързо да се научите да се забавлявате с детското колело:

1. Започнете колкото може по-рано. Дори детето да не достига до земята с крачета, качете го на седалката и го возете, за да се забавлява. Нека привикне с колелото.

2. Осигурете каска на детето от по-рано. Така по-бързо ще свикне да я носи и като порасне още ще знае, че каска се слага задължително. Иначе няма колело!

3. Обърнете колелото с гумите нагоре. Нека детето си играе и да ги върти. Колкото повече опознава колелото си, толкова по-комфортно и уверено ще му бъде, когато се качи.

4. Играйте с колелото всеки ден, дори и по 2 минутки. Ако нещо се обърка, продължете на следващия ден. Не отстъпвайте на моментното криво състояние.
 
 
 
5. Оставете детото да падне. В началото то ще върви, докато колелото е между краката, ще сяда за кратко на седалката, за да го усети. Така трупа увереност.

6. Вие и детето ще искате да се откажете съвсем в началото. Не се отказвайте, опитайте утре отново! Постоянството е отличен възпитателен подарък за вашето дете.

7. Веднъж детето да седне на седалката и да повдигне нагоре крачета, нека да експериментира! Не поправяйте детето ако сгреши, нека то само се научи как да се движи и управлява  колелото.

8. Оставете детето да падне отново. Да, това вече го казахме! Детето трябва да се научи как да се изправи, да вдигне колелото и отново да се качи върху него. Всичко това ще помогне на балансирането и координацията.

9. Подкрепяйте го, окуражавайте го, бъдете с него и се забавлявайте!

10. НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ! И никога няма да съжалявате, че сте научили детето ви да кара колело.
 
как да научим детето да кара колелото си