Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Нови подаръци при покупка на детско колело или детска каска Kiddimoto Нови подаръци при покупка на детско колело или детска каска Kiddimoto
Забавните стикери за кола "Дете в колата" се изчерпаха бързо и надяваме се стотици коли в България да предупреждават с тях останалите шофьори на пътя, че в колата може да настане пълен хаос, когато има дете.

От месец Септември 2014 в сътрудничество с нашите приятели от Интелигентният пластилин и 101 патета за баня, всеки наш клиент ще получи безплатно ПРОМО КАРТА за отстъпки при покупка на техни продукти.
 
 
пластилин за деца подарък изненада офис

Навярно се чудите защо Интелигентният пластилин е интелигентен? За разлика от останалите материали за творчески занимания, този пластилин свети в тъмното, променя цвета си като хамелеон и взаимодейства с магнит. Чудесен подарък за деца както и интересна изненада за рожден ден на колеги в офиса.
 
детски гумени играчки жълти патета за вана баня 

Гумените жълти патета за игра в банята едва ли имат нужда от представяне. Но дори и те не са просто жълти - а патета персонажи - пате като бизнесмен, като бояджия, като булка и каквото се сетите още.