Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Нов модел метално колело без педали от Kiddimoto Нов модел метално колело без педали от Kiddimoto

Дизайнерите на детски колела Kiddimoto отново зарадваха най-малките си почитатели - децата, с нов модел метално колело без педали.

 
 
Уникална рамка е изработена от олекотена стомана,  а цветовете, от които може да изберете, за да направите подарък на дете на възраст от 2 години нагоре, са ярко червено, силно розово и прашно сиво.

Моделът Super Junior e детско колело, което тежи едва 2,5кг. То е с 12 инчови гуми изработени от микропореста EVA пяна, пластмасови капли с ефектни 5 шини.
Колелото с повече опции Super Junior Max има освен ръчна спирачка, но и 12 цолови напомващи се гуми с метални капли и спици. За удобство на родителите при носене на колелото е монтирана и дръжка на седалката. Теглото на това колело е 4,1кг.

Седалката на новият модел метално колело може да се регулира. Най-ниското й положение е на 34см от земята и достига до 47см.

С детските колела без педали децата бързо започват да им се радват, тъй като от тях се изисква да правят естествени движения - да се избутват с крачета и да стискат здраво кормилото. Необходимите действия са вече изтренирани от играта с други забавления на колелца, което улеснява концентрацията им, за да научат по-важното - умението за балансиране.

Препоръчително е детето да носи детска каска, както за неговата безопасност, така и за ваше спокойствие. Деца, които от най-ранна възраст за свикнали да носят детски каски, продължават да полагат повече грижи за здравето си като пораснат.
 
Вижте нашите предложения от метални колела за балансиране Kiddimoto. 
 
Червен детски велосипед без педали Kiddimoto
 
Метално детско колело за баланс Kiddimoto
 
Нов модел колело за деца на възраст 2 години