Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Най-важното е здравето на детето! Най-важното е здравето на детето!
Научихте ли детето Ви да си пази здравето?
А Вие държите ли на неговата безопасност?
 
Няма да забравя първата ми среща с детските столчета за кола. Случайно присъствах на една презентация на норвежки столчета с много високо качество и ниво на безопасност за детето при автомобилен инцидент. И разбира се цената им беше от порядъка на 800лв нагоре. 

Първоначално си казах, че тази цена е много висока за столче за кола, което се използва има няма 2-3 пъти в седмицата.
Но какво ме попита консултант-продавачът, което разсея всички тези мисли: възрастните са склонни да дават хиляди левове за скъпа домашна електроника и смартфони, но не е ли е по-важно здравето и живота на детето им, че да си позволят да правят компромиси с неговата безопасност и да избират нисък-клас столчета?

Не си взехме детско столче от тяхната марка, но когато стана време да направим такъв избор, парите нямаха значение. Важно беше ние да сме сигурни, че изборът, който правим е единствено в полза безопасността на детето ни.

И когато си говорим за детско здраве не трябва да подценяваме факта, че понякога колкото и усилия да полагаме, децата се разболяват или преживяват инцидент. В такива моменти детската застраховка е решение, което помага на семействата и детето ще може бързо да получи необходимото и качествено здравно лечение и ще се запази баланса на семейните финанси.

Разбира се нито най-скъпото детско столче или най-добрата детска застраховка не са гаранция, че няма да се случи нещо лошо, и поради това ние като родители да не трябва да се усланяме, че "вече сме направили достатъчно". Няма такова нещо!

Но със всяка взета мярка, която се отнася за здравето и безопасността на детето ни, ние си осигуряваме повече усмивки, а не сълзи, повече щастливи моменти, а не такива, които искаме бързо да забравяме.

За това Kiddimoto предлагат разнообразие от цветове и дизайни на детските каски и ръкавици, които са подходящи при каране на велосипеди, ролери и скейтбордове. Така се удовлетворява вкуса на всяко дете и то с радост си ги ползва и носи. Не си мислете, че децата забравят кога последно са си ударили главичката, помнят и още как! Сигурно и вие даже!

Помислете за минутка дали може да подобрите условията на безопасност, в които детето Ви играе - у вас и пред дома Ви? Сигурен съм, че сте забелязали някои нередности, които считате, че може да са причина дете да се нарани. Направете план и ги отстранете. Една по една.

Това беше от мен,
Андрей Русев
Кидимото България