Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Участвайте в детски фото конкурс Малък Рокер Участвайте в детски фото конкурс Малък Рокер

 

 Във връзка с наближаващият детски празник - 1 юни, мото клуб "Moto Angels" стартираха във фейсбук специален мото-конкурс.

Фотоконкурсът се казва "Малък рокер", а единственото условие, за да се участва е да се изпрати снимка на детето, което се е качило на мотоциклет. Снимките с най-много харесвания ще получат награди. А тази снимка, която е на първо място по харесвания, ще получи първата награда - червена детска каска с мото очила Kiddimoto. 

 

Мото клуб "Moto Angels" е създаден от и за дами - горди собственици на мотоциклети. Водеща цел е да провокират жените, които карат мотоциклети, да бъдат обединени, единни и равни.

Мото ангелите споделят, че когато си заобиколен от себеподобни, които разсъжадават като теб за едни нормални човешки каузи, по този начин те по-лесно и бързо успяват да осъществят благотворителните си дейности.

 

moto angels мото клуб мото ангели варна 

Цел на клуба е да се покаже на другите - без мотори, че мото ангелите освен да карат мотори, членовете на клуба са и майки, жени, професионалсти, които съдействат там, където други хора непоглеждат.

 

Мото клуб "Moto Angels" имат вече няколко реализирани благотворителни акции и планирани бъдещи дейности. По време на Годишните награди за благотворителност Charity Awards 2014 мото ангелите бяха наградени с грамота в раздел Самостоятелни инициативи!

 

Ако желаете да се свържете с тях, посетете тяхната facebook страница и им пишете:

https://www.facebook.com/pages/MK-Moto-Angels-/116918491670370