Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Шампионът за 2013г на MotoGP Марк Маркес със свой детски мотор за балансиране Шампионът за 2013г на MotoGP Марк Маркес със свой детски мотор за балансиране
 
Английската компания Kiddimoto в сътрудничество с дизайнерския екип на Марк Маркес създадоха уникален дизайн на впечатляващ детски мотор за балансиране.

Марк Маркес е испански мотосъстезател на "Репсол Хонда" и участник в престижните мото надпревари MotoGP. Едва на 20-сет годишна възраст, през 2013г. Маркес става най-младият световен шампион на MotoGP.

В портфолиото на производителя на детски дървени колела за балансиране Kiddimoto присъстват и други шампионски имена от близкото и далечно минало. Хорхе Лоренсо, Кар Кръчлоу и Ники Хайден са сред участниците от тазгодишния MotoGP, на които също са посветени детски мотори за балансиране.

Дизайна на супербайка на Марк Маркес включва неговите отличителни знаци и номер. От всяка страна на детския мотоциклет ще присъстват шампионския номер 93, картинка на неговия талисман - мравка изобразена като анимационен герой, както и лого във формата на стилизирано насекомо. И не на последно място самият подпис на Марк Маркес!

Екипът на Марк Маркес споделя, че той избира мравката за свой талисман, защото: "Мравката е най-силното същество на Земята, малко е и е много работливо!".
 
Очаква се супербайкът на Марк Маркес да бъде наличен в търговската мрежа през лятото на 2014г. За радост на младите татковци - почитателите на мотоспортовете и конкретно на Маркес, детският мотор за балансиране може да бъде закупен и от Kiddimoto България. 
 
Вижте снимки на детския мотор за балансиране Kiddimoto "Марк Маркес":
 
Детски мотор колело за балансиране Kiddimoto Марк Маркес 
Детско колело без педали мотор за балансиране Kiddimoto Марк Маркес 
Детски мотоциклет за балансиране колело без педали Кидимото Марк Маркез 
Автор:Goggle