Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

 Назад
Как да изберете кой модел детско колело Kiddimoto е подходящ за детето Ви? Как да изберете кой модел детско колело Kiddimoto е подходящ за детето Ви?

За разлика от повечето детски колела, баланс байковете Kiddimoto са проектирани така, че да бъдат съобразени с дължината на краката на детето. Спрямо нея най-правилно ще изберете кой модел Kiddimoto колело за балансиране ще съответства на детето Ви. Ако взимаме в предвид само годините на детето, това ще е неправилно. Децата израстват различно и често има голяма разлика между "нормалната" височина и тази в действителност.
 
избор детско колело височина чатал балансиране kiddimoto

Моля, отделете време, за да измерите правилно вътрешната дължина на краката на детето Ви:
- Нека то да се опре до стената изправено и по чорапи. Все едно, че измервате височината му.
- Поставете малка книга между краката му, на такова положение и височина, така че на детето да му е удобно.
- Помолете детето Ви да се отмести и отбележете горният ръб на книгата. 
- Разстоянието от пода до отметката е вътрешната дължина на краката. Или казано иначе - разстоянието от пода до чатала.

Ако използвайте таблицата по-долу ще се ориентирате кой модел детско колело Kiddimoto е най-подходящо в момента за детето Ви.
Моля да отбележите, че посочените разстояния на всяко колело Kiddimoto Kurve са минималните при най-ниска седалка. При тази височина ние считаме, че детето ще се чувства комфортно и уверено да се забавлява с колелото си за балансиране. Ще знае, че може да стъпи с цяло ходило на земята когато счита, че е необходимо.

Не се притеснявайте, че седалката може да стане ниска с възрастта. Децата намират начин да се забавляват и тогава дори и когато на нас ни се струва,че е ужасно неудобно!
 
Детско колело таблица разстонияние височина крак Kiddimoto