Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

Какво мнение имат другите за баланс колелата? Какво мнение имат другите за баланс колелата?

Ако търсите мнения и опит на други родители по отношение колелата за балансиране, прочетете няколко отзива, които потребители на родителски форум са споделили.

 
"Идеята на това колело е да се мине директно на такова с педали, без помощни колела. Съседското......Прочети
Нови дизайни на колела за баланс и вело аксесоари през 2017г. Нови дизайни на колела за баланс и вело аксесоари през 2017г.

 
За тези от вас, които следят за изключителни модели на Kiddimoto, имаме радостна новина за вас!

И тази година продължава тенденцията за пускане в продажба на нови детски колела за баланс, дизайнерски решения и изцяло нови продукти.
...Прочети
Каската -  задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело Каската - задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело

Каската е изключително подценяван аксесоар, а според мнозина начинаещи – дори напълно излишен разход. За парковия велосипедист каската е досаден артибут, който пречи на прическата и създава усещане за наложена насила униформа. Някои пък споделят, че носейки я в горещи дни, могат да получат топлинен удар.......Прочети
За кои деца са подходящи колелата за балансиране? За кои деца са подходящи колелата за балансиране?

Чудите ли се дали на детето ви ще допадне да се забавлява с такова колело?

Ако досега сте използвали пластмасови или дървени играчки за избутване с крачета, при всички случаи баланс колелото е следващото ниво, през което може да преминете.

Някои деца са......Прочети