Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

Новини Новини

Нови дизайни на колела за баланс и вело аксесоари през 2017г. Нови дизайни на колела за баланс и вело аксесоари през 2017г.

 
За тези от вас, които следят за изключителни модели на Kiddimoto, имаме радостна новина за вас!

И тази година продължава тенденцията за пускане в продажба на нови детски колела за баланс, дизайнерски решения и изцяло нови продукти.
...Прочети
Каската -  задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело Каската - задължителен аксесоар, без които не бива да се качваш на колело

Каската е изключително подценяван аксесоар, а според мнозина начинаещи – дори напълно излишен разход. За парковия велосипедист каската е досаден артибут, който пречи на прическата и създава усещане за наложена насила униформа. Някои пък споделят, че носейки я в горещи дни, могат да получат топлинен удар.......Прочети
За кои деца са подходящи колелата за балансиране? За кои деца са подходящи колелата за балансиране?

Чудите ли се дали на детето ви ще допадне да се забавлява с такова колело?

Ако досега сте използвали пластмасови или дървени играчки за избутване с крачета, при всички случаи баланс колелото е следващото ниво, през което може да преминете.

Някои деца са......Прочети
Kiddimoto Karbon детско карбон колело Kiddimoto Karbon детско карбон колело

Карбон е общото понятие на материя, която е изградена от въглеродни нишки. Карбонът се характезира с много голяма лекота, почти четири пъти е по-лек от стоманата и дори по-лек от алуминия. 

Същевременно изделията, произведени от карбон са еластични и супер здрави. Не случайно......Прочети