Колела за балансиране, тротинетки и детски каски

 

За забавления със 100 усмивки в час!

За нас За нас

Здравейте,

 

Казвам се Андрей Русев и съм от Варна. Горд татко на госпожица, която тази година вече стана на 6!

 

Всичко започна преди 4 години, когато се интересувах каква предпазна детска екипировка да й осигуря след като за втория си рожден ден получи подарък тротинетка с три колелца. Тогава все още не знаех много за баланс колелата.

 

Трябваше да намеря подходяща детска каска за дете на 2 годинки и в интернет попаднах на марката Kiddimoto.

Още тогава много се впечатлих от различните дизайни, които много ми допаднаха. За разлика от останалите каски на пазара, мотивите на Kiddimoto са много близо до детската представа за готино и интересно.

 

Интересът ми към Kiddimoto остана, особено към колелата за балансиране.

 

На 24 септември 2013г. регистрирах Кидимото България ЕООД с основен капитал 24 лв, защото числото 24 ме следва постоянно в живота. Нумеролозите да кажат защо.

 

Почти 4 години по-късно, моята мисия продължава да бъде да образовам родителите защо трябва да осигуряват безопасни забавления за децата си.

Да ги информирам за предимствата на баланс колелата пред тежките детски велосипеди с помощни колелца.

Да ги мотивирам да бъдат личен пример за децата си и да прекарват повече време заедно навън. Дали успявам?

 

Вече стотици деца в България ще запомнят, че тяхното първо и най-любимо колело се казва  K I D D I M O T O.

Ще си спомнят как бързо са преминали към велосипед без нуждата от помощни колелца.

Надявам се, че навикът, който са придобили да носят детска каска, ще продължи и в младежките им години.

 

Моята мисия продължава... 

 

 * * * 

 

Колела за баланс Kiddimoto са истинско забавление за децата.


Балансиращите колела Kiddimoto са проектирани във Великобритания. Освен с впечатляващите си линии и забавни дизайнерски цветни решения, колелата за балансиране на Kiddimoto са нещо повече от детско колело без педали. Те представляват първото колело на Вашето дете!

 

Вярвам, че те са най-подходящите колела за първата среща на детето с велосипеда.

 

През очите не детето колелото за балансиране е нещо, което му дава освен свобода да се движи, но и много радост и удовлетворение, че може само да го кара. Самоувереността нараства с всеки изминат метър.

 

Докато детето се забавлява с колелото без педали, вниманието му се фокусира към това да не падне - а именно да балансира. Всичко останало го прави съвсем естествено като избутване с крачета и да държи здраво и право кормилото. Други разсейващи фактори няма.

 

И със сигурност няма да забрави за колелото си без педали, защото то е преди всичко още един начин за забавление и повод да се усмихва! 

 

Колелата за баланс са препоръчителни в онзи момент, в който детето е прекалено голямо за триколка или количка-буталка, и прекалено малко, за да се качи на детски велосипед.

 

Преди всичко е важно до каква степен са развити моториката и координацията на детето, а не толкова до неговата възраст. 


Kiddimoto държат на безопасността на детето Ви, когато спортува дали със своето детско балансиращо колело или скутер. В съчетание с детска каска и детски ръкавици в същият дизайн, децата искрено се забавляват и самоуверено балансират.


Всички Kiddimoto детски колела отговарят на европейските стандарти и изискванията за сигурност и безопасност на детски играчки съгласно стандартите EN71 и маркировката CЕ.

 

Кидимото България ЕООД е единствен вносител за България на дървени колела за балансиране и велоаксесоари за деца - Kiddimoto.